Koledar dogodkov 

Ogled vseh dogodkov  
Uporabniško ime lahko pridobite na info@kjedogaja.si
Ta spletna stran za boljše delovanje potrebuje Vaše dovoljenje za uporabo piškotkov.  Dovoli

Podrobnosti dogodka5. TRUCK SHOW MITING


11.06.201611:00

Spoštovani,

Leto je naokrog in zopet se bliža praznik šoferjev in vas vabimo na že 5. TRUCK SHOW MITING, ki bo v soboto 11.6.2016 s pričetkom ob 11.00 uri v Športnem parku v Črenšovcih.

Namen srečanja je predvsem družabne narave, zato smo povabili in pričakujemo tudi šoferje in ljubitelje kamionov iz sosednjih držav. Lansko leto se je udeležilo dogodka prek 700 obiskovalcev, tudi iz Avstrije, Hrvaške in Madžarske, letos jih še pričakujemo več.

Da pa bo ves dogodek čim bolj zabaven in atraktiven, pripravljamo tudi igre povezane s šoferskim poklicem in kamioni, pranje kamiona, poskrbljeno bo seveda tudi za jedačo in pijačo ter za glasbeni program in kako presenečenje.

Prispevek oz. konzumacija za srečanje za tiste, ki boste prišli s kamioni in cel dan preživeli v naši družbi je 25 EUR in vključuje 2 obroka hrane, 2 pijači, spominki in stroške zabavnega programa ter organizacije in šoferski zajtrk naslednji dan.

Zaželjene so prijave za srečanje, ki jih zbiramo do 9.6.2016 na e-mail truckshowmiting@etnoinfo.com ali na 041 751 898 (Robert Špilak), kamor lahko pokličete tudi za vsa dodatna vprašanja in pojasnila.

Zloščite vaše jeklene bizone in se nam pridružite na nepozabnem dnevu, namenjenemu samo vam!

Šoferski pozdrav,

Organizacijski odbor
TRUCK SHOW MITINGA

Uporabniško ime lahko pridobite na info@kjedogaja.si