Koledar dogodkov 

Ogled vseh dogodkov  
Uporabniško ime lahko pridobite na info@kjedogaja.si
Ta spletna stran za boljše delovanje potrebuje Vaše dovoljenje za uporabo piškotkov.  Dovoli

Podrobnosti dogodkaLETNI KINO 2017


18.08.201721:30

GLEDALIŠKA IN KONCERTNA DVORANA LENDAVA

POLETNI PROGRAM 2017 – KKC Lendava
LETNI KINO 2017

Petek, 18. avgust 2017, 21.30

I.T.
(I.T., 2016), kriminalka

Dolžina: 88 min (1 h 28 min)
Leto: 2016
Država: ZDA, Francija, Irska
Jezik: angleščina
Scenarij: Dan Kay, William Wisher Jr.
Režija: John Moore
Igrajo: Pierce Brosnan, Anna Friel, Stefanie Scott, Michael Nyqvist, James Frecheville, Austin Swift

Povezava: IMDB

Režiser napetih akcij Za sovražnikovo črto, Max Payne in Umri pokončno: Dober dan za smrt predstavlja srhljivo zgodbo o premožnem poslovnežu Miku, ki vodi uspešno letalsko podjetje. Nepričakovano se znajde v zagati, vendar mu na pomoč priskoči nadarjeni računalniški programer Ed. Ko ga Mike povabi domov, da nadgradi napredni hišni tehnološki sistem, se Ed zagleda v šefovo lepo hčer. Domišljavi Mike ga izključi iz družinskega kroga, toda kmalu se mu začnejo dogajati številne nenavadne nesreče. Izkaže se, da za vsem stoji maščevalni Ed, ki z manipulacijo računalniških sistemov začne nadzorovati in uničevati Mikovo življenje.O filmu

IT (informacijska tehnologija) vključuje vse tehnologije, ki jih uporabljamo za zbiranje, obdelovanje, shranjevanje in zaščito podatkov. Nanaša se na računalniško strojno opremo, računalniške programe in računalniško omrežje.

Pierce Brosnan je Mike Regan, poslovnež, ki ima vse - lepo ženo Rose (Anna Friel), simpatično najstniško hčerko Kaitlyn (Stefanie Scott) in vrhunsko pametno hišo. Njegovo podjetje Regan Aviation je tik pred tem, da za vedno spremeni industrijo poslovnih letal, ko se njegov odnos z IT svetovalcem Edom Porterjem (James Frecheville) sfiži. Družina pa ima vsak dan večje težave z vsem, kar je povezano z informacijskimi tehnologijami.

Mike se kmalu znajde v smrtonosni igri mačke in miši, ko Ed svoje znanje zlorabi za zalezovanje njegove hčerke in ogrožanje družine, posla in življenja. V svetu, ki ne pozna zasebnosti in skrivnosti, se mora Mike zanesti na stare prijatelje, da bi premagal novega sovražnika.

Uporabniško ime lahko pridobite na info@kjedogaja.si