Koledar dogodkov 

Ogled vseh dogodkov  
Uporabniško ime lahko pridobite na info@kjedogaja.si
Ta spletna stran za boljše delovanje potrebuje Vaše dovoljenje za uporabo piškotkov.  Dovoli

Podrobnosti dogodkaPOLETNI PROGRAM ZA OTROKE 2017


08.08.201710:00

POLETNI PROGRAM ZA OTROKE 2017 – KKC Lendava
RISANI FILMI ZA OTROKE


Antboy
družinska komična pustolovščina (2013)

Dolžina: 77 min (1 h 17 min)
Leto: 2013
Država: Danska
Jezik: danščina
Scenarij: Anders Olholm
Režija: Ask Hasselbalch
Igrajo: Oscar Dietz, Nicolas Bro, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Kenneth Bogh Andersen, Laerke Winther Andersen, Aske Bang


V zabavni mladinski pustolovščini spoznamo mladega Pelleja, ki ga v šoli vsak dan nadlegujejo nasilneži. Vse se spremeni, ko ga nekega dne piči skrivnostna mravlja, kar dečku omogoči neverjetne mravljinčje moči. S pomočjo prijatelja Wilhelma mladenič spoznava svoje nadnaravne sposobnosti in naposled vzpostavi red in mir v šoli. Za dodatne preglavice poskrbi zlobni negativec Bolha, ki ugrabi Pellejevo sošolko, zato mora deček pozabiti na otročje norčije in odrasti v pravega super junaka.

O filmu

Pelle Nøhrmann je običajen dvanajstletnik. Malce preveč običajen, če vprašate njega. Je samotar in prelepa Amanda, v katero je na skrivaj zaljubljen že od male šole, ga komajda opazi. Še preradi pa ga opazijo nasilneži na šoli. Ko ga nekega dne lovijo po zaspanem predmestju, se skrije na sosedov zaraščeni vrt. Nasilnežem se mu uspe skriti, a ga medtem ugrizne velika in nenavadna mravlja. Ponoči ga preganjajo skrivnostne sanje. Ko se zjutraj zbudi, je močan kot mravlja. Izostril se mu je tudi voh, z lahkoto pleza po zidovih in... lula kislino.

Pelle seveda skriva svojo novo identiteto, a ne traja dolgo, ko piflarski ljubitelj stripov Wilhelm odkrije njegove super moči. Prepričan je, da mora Pelle postati super junak in se boriti proti zločinu. Ta seveda nad predlogom ni navdušen, a če bo pri tem očaral Amando, zakaj pa ne. Super junak Antboy kmalu postane nočna mora vseh zločincev v mestu. Kmalu pa spozna, da ni edini s super močmi. Strašni nasprotnik Bolha ugrabi Amando, Antboy in Wilhelm pa se znajdeta pred največjim izzivom doslej. Ali lahko majceni super junak premaga pravega super zlobneža?

Antboya so posneli po priljubljeni knjižni seriji Kennetha Bøgha Andersena.

VSTOP PROST


PRIZORIŠČE: GLEDALIŠKA IN KONCERTNA DVORANA LENDAVA

Uporabniško ime lahko pridobite na info@kjedogaja.si